MENU
MENU
Kurv

CoolStance Copra Meal, 20 kg

CoolStance Copra Meal, 20 kg
-50%
Analyse
Råprotein 20%
Råfibre 12-5%
Råfedt 12%
Stivelse 0,4%
Aske 7%
Ford. Energi 15 MJ/kg

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Anmeldelse
Dårlig God

Kornfrit tilskud, der egner sig til vægtforøgelse, muskelsætning samt kilde til mellemlange fedtsyrer til cool energi og et højt indhold af fibre. 

CoolStance Copra Meal er lavet ud fra den hvide del i kokosnødder, som tørres, bages og formales til et premium produkt. CoolStance Copra Meal supplerer hesten med cool energi, som rytteren kan bruge positivt i træning og til konkurrencer. 

Fordele ved CoolStance Copra Meal: 

  • Kilde til mellemkædede fedtsyrer, som absorberes hurtigere og kan bruges som cool energi med det samme
  • Ingen korn eller tilsat sukker
  • Høj på fibre
  • Højt indhold af kalorier/energi
  • GMO-fri
  • Kemikaliefri

Olien i Copra meal er mættet og rig på mellemlange fedtsyrer (MCT). Det betyder, at olien er meget stabil og har dermed ikke tilbøjelighed til at harske som andre olier. 

De mellemlange fedtsyrer er lettere for hesten at fordøje, absorbere og udnytte i forhold til langkædede fedtsyrer, der findes i hør-, soja- og risklidolie. De mellemlange fedtsyrer absorberes direkte i blodbanen og transporteres til leveren, hvor det bruges som en direkte energikilde. Til sammenligning absorberes langkædede fedtsyrer, som omega 3 og 6, først i lymfesystemet og derfra transporteres langsomt til leveren. De mellemkædede fedtsyrer ser altså ud til at opføre sig mere som glukoseoptag end andre olier, hvilket betyder, at kokosolien giver en "ready to go" energikilde til brug under træning og konkurrencer uden at give en stigning i blodsukkeret på samme måde som glukose.

Med det lave indhold af NSC (non-structual-carbohydrate - sukker, stivelse, fruktan) kan produktet også bruges til insulinresistente, forfangne, ESSM og PPID heste. 


Fodringsanvisning: 

Opblødning:

Vi anbefaler at opbløde CoolStance Copra Meal med tre gange så meget vand. Hvis der bruges koldt vand kan man lade det trække i 5 minutter før servering. Hvis man bruger håndvarmt vand kan foderet gives med det samme. Rør godt rundt inden fodring. I sommermånederne må foderet ikke stå mere end 12 timer efter det er iblandet vand samt 24 timer om vinteren.  

Introducering:

Heste er fra naturens side skeptiske i forhold til nyt foder. Derfor anbefaler vi at starte op langsomt og introducere foderet stille og roligt. Mix det evt. sammen med hestens normale foder eller i mash, som den er vant til at få. 

Aktivitetsniveau: 

Let: 100-400 g om dagen

Moderat: 300-500 g om dagen

Hård: 500-1000 g om dagen


Foderet kan ikke bruges som eneste foder, men skal gives sammen med grovfoder samt tildeling af vitaminer og mineraler eller andet basisfoder. 


Sammensætning: 

100% ren finformalet kokosfibre

CoolStance Copra Meal, 20 kg

Kort beskrivelse

Kornfrit tilskud, der egner sig til vægtforøgelse, muskelsætning samt kilde til mellemlange fedtsyrer til cool energi og et højt indhold af fibre. Coo... Læs mere
224,50 DKK
449,00 DKK
Ekskl. moms: 179,60 DKK
Læg i kurv