MENU
MENU
Kurv

Rådgivning

Hos Ll. Haspeholm Hestefoder har vi ernæringseksperter og agronomer ansat, som er i stand til at hjælpe dig med at finde det rette foder til din hest eller hele hesteholdet. 

Vi rådgiver indenfor velkendte, kvalitetsprodukter som Castle Horse Feeds, St. Hippolyt, Agrobs mf. 


Hjælp til foderplan

For at opnå en korrekt sammensat foderplan bruger vi programmet PC Horse - Professionel. Her har vi mulighed for at oprette dig som kunde, og vi kan løbende holde dialog omkring din hest og justere, hvis der sker ændringer; fx træning, græs, nyt grovfoder mm. 

For at vi kan lægge en så korrekt plan som muligt fra start, bedes du sende oplysninger på din hest/heste såsom race, alder, type, træning, huld, grovfoderration, evt. analyse på dit grovfoder, problematikker samt ønsker til en foderplan. Har du nogle specifikke produkter, som skal med i foderplanen bedes du også oplyse dette. Vi kommer med feedback tilbage angående muligheder, som vil være passende til din hest. 


Har du svært ved at tyde din grovfoderanalyse? 

Vi hjælper dig gerne! Vi aflæser og hjælper dig gerne med din grovfoderanalyse - ligesom du også kan bestille en grovfoderanalyse her hos os. Når du får din grovfoderanalyse, kan vi sammen lægge en foderplan til dit hestehold. 


Send gerne en mail på info@ll-haspeholm.dk eller ring på telefon 40311542

MALENE SKJOLDBORG KRISTENSEN
MALENE SKJOLDBORG KRISTENSEN
Cand. Scient. i Animal Science
Direkte: 60 14 54 29
Hovednummer: 40 31 15 42
mail: info@ll-haspeholm.dk
MARTIN KLONARIS
MARTIN KLONARIS
Indehaver og foderkonsulent
Hovednummer: 40 31 15 42
mail: info@ll-haspeholm.dk

Foderplan