MENU
MENU
Kurv

Artikler RSS Feed

Malene 13 Feb 0 1092
Hvordan er det nu lige? Skal hesten spise lige før du rider, eller er det bedst at ride hesten på tom mave?Læs denne artikel og find ud af det:Hestens mavesæk er delt op i to; den røde og den hvide del. Hesten er fra naturens side designet til at spi..
Malene 11 Jan 0 1130
Læs om de bedste måder at undgå kolik her i vores artikel.Kolik er (desværre) en velkendt sygdom hos mange heste og deres ejere. Kolik er en samlet betegnelse for smerter i bughulen, og årsagerne kan være mange. Hovedårsagerne til kolik er typisk for..
02 Nov 0 947
Heste har orm - Få hjælp til din ormestrategi her:Det er helt naturligt, at heste har orm i en vis udstrækning. Men hvis byrden bliver for stor, kan det skabe forstyrrelser i fordøjelsen, og man kan komme til at se mistrivelige heste. Det kan ofte væ..
02 Nov 0 1240
Det er næsten 50% af heste, som er overvægtige i dag. Overvægt er ikke uden fare. Det kan føre insulinresistens med sig, udvikling af EMS og i værste tilfælde give forfangenhed, som er ekstremt smertefuldt for hesten og kan have konsekvenser for frem..
02 Nov 0 1496
Regneksem er en hudinfektion, der opstår som følge af våde forhold og jordbakterier, der findes i hestens miljø. En sund og stærk hud fungerer som en modstandsdygtig barriere, men en svækkelse i form af en lille skramme eller meget fugt ved læsioner,..
02 Nov 0 596
Det kan være frustrerende som hesteejer at have en hest, som er træt og uoplagt til dagens træning. Men der er perioder i hestens liv, hvor det faktisk er helt normalt. Man kan som hesteejer gøre flere ting for at imødekomme og hjælpe heste bedst mul..
07 Jun 0 1311
Læs fordele og ulemper herNår det kommer til valg af hundefoder, er det vigtigt at vælge en variant, der opfylder din hunds ernæringsbehov. Sams Field hundefoder er kendt for sin høje kvalitet og naturlige ingredienser og har ALTID kød som hovedingre..
Malene 02 Jun 0 829
Gurkemeje og dens kraftfulde aktive ingrediens, curcumin, har længe været anvendt i traditionel asiatisk medicin på grund af deres potentielle sundhedsmæssige fordele. Men vidste du, at gurkemeje og curcumin også kan have positive virkninger på din h..
Malene 31 May 0 797
Fodring af heste er en afgørende faktor for deres sundhed og trivsel. En af de nyere tilgange, der har fået stigende opmærksomhed, er brugen af kokoskød i hesten foder. Kokoskød er bl.a. rig på mellemkædede fedtsyrer. Mellemkædede fedtsyrer, der find..
Malene 24 Jan 0 1483
Kaninens foretrukne spise bør være hø! Men hvorfor er det så, at det kan være svært at få sin kanin til at spise nok? En tommelfingerregel siger, at en kanin dagligt bør spise en portion hø på samme størrelse som den selv. Hø er alfa og omega for kan..
14 Dec 0 719
Dette korte svar er nej.Hvis din kat regelmæssigt fodres med hundefoder, kan det forårsage fejlernæring og i værste fald gøre din kat alvorligt syg. Katte er i højere grad end hunde rene kødædere, hvilket betyder at katte konstant har enzymatisk akti..
Malene 31 Oct 0 783
Hørfrø kommer fra hørplanten, der er en etårig spinkel plante. Blomsterne er små og traditionelt lyseblå og planterne kan blive mellem 60-120 cm høje. Frøene sidder i en kapsel med 5 rum og med i alt 10 frø. Man ved, at hørfrø har været dyrket i mere..
Malene 31 Oct 0 2245
Selv at finde den rette type strøelse til sit hestehold kan være en udfordring, hvor der er flere parametre, som spiller ind; hvordan opstaldes hesten, hvor meget grisser den, hvor patentlig er du med udmugning osv. Vi har her samlet nogle af de type..
Malene 31 Oct 0 552
På konkurrencebanen er det som regel de mindste marginaler, som gør forskellen mellem at vinde og tabe. Uanset hvilket niveau vi konkurrerer på, er det vigtigt for alle, at vores hest præsterer dens bedste, men det sker, at hestens præstation falder...
Viser 1 til 14 af 14 (1 sider)