MENU
MENU
Kurv

Smart Electrolyte Liquid

Smart Electrolyte Liquid

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Anmeldelse
Dårlig God

Flydende elektrolytter - Optimal hydrering til din hest. 

Dette flydende elektrolytprodukt til heste er designet til at erstatte de essentielle elektrolytter, som hesten mister gennem sved under træning, konkurrencer, trailerkørsel eller en varm dag på folden. Smart Electrolyte Liquid er velsmagende elektrolytter til heste i flydende form med høj smagelighed og nemme at dosere i hestens foder eller mash efter træning, transport eller på varme dage, hvor hesten mister livsvigtige elektrolytter gennem sin sved. 


Hvorfor vælge Smart Electrolyte Liquid?

Let at dosere: Det flydende format gør det nemt at tilsætte produktet direkte i hestens foder eller mash efter ridning.

Flydende: På grund af den flydende form kan Smart Electroclyte Liquid også gives i en engangssprøjte direkte i hestens mund for hurtig og præcis dosering.

Optimal hydrering: Sikrer, at din hest opretholder den nødvendige væskebalance for maksimal præstation og velvære.


Giv din hest den rette støtte til at præstere optimalt med Smart Electrolyte Liquid. Sikr, at den altid er fuldt hydreret og klar til de opgaver, du stiller den.


Anbefalet daglig dosering:

Let træning: 50 mL

Middel træning: 75 mL

Intensiv træning: 100 mL

For ponyer, juster doseringen i forhold til ponyens vægt. Doseringen kan fordobles i perioder med intensivt arbejde, stævner, transport, varmt vejr, eller andre situationer, hvor hestens vandindtag skal stimuleres.


Bemærk: Må ikke tildeles direkte i hestens drikkevand.


Smart Electrolyte Liquid

Kort beskrivelse

Flydende elektrolytter - Optimal hydrering til din hest. Dette flydende elektrolytprodukt til heste er designet til at erstatte de essentielle elektro... Læs mere
189,00 DKK
Ekskl. moms: 151,20 DKK
Læg i kurv